Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Klimatförändringar

Lappa laga klistra
vareviga dag
inget lim finns
som mäktar nyckfullt väder
Går hon in slutar regnet
Går han ut skiner solen
Koltasten satt försjunken
i djupa funderingar
över livets orättvisor
till slut suckade han
skakade av sig dropparna
och flög sin väg för himlen
på dörren gläntade




Övriga genrer (Kåseri) av morgonstjärna VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-10-11 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP