Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Örterna


smaken efter aromatiskt örttheet låg kvar på tungan ända till gryningen. Ett helt myrbo fullt av livliga kryp kilade runt bland tankarna, medan jag portionerade ut mat till pälsmuffarna och städade lådorna.
Frukosten konsumerades medan jag summerade gårdagskvällen. Alla var överens om Chi är viktig (många vågar inte gå dit, men vi har gott om plats och högt i tak), chefen tog mig och Brita på bar gärning då vi tjuvade frön från den svarta stockrosen, som sträcker sig upp efter väggen med de andra blommorna, alldeles vid ingången till samlingslokalen.
Berättade för dem jag väntar på kallelsen till vattenpolon, det blir smågrupper för avståndets skull, Bassängen sköts minutiöst och en robot kilar runt på botten under natten och rensar bort alla koftor som övergetts. längtar få krypa ner i plurret igen, skrubba sig går an men ..som jag sa till chefen all stöv som vi hästar lämnar räcker till en hel människa, varefter hon drog på mungiporna.

Tjuvtränar styrketräning, lokalen ska passa på besöka finns i samma hus som vattenpolon. Corona inte enbart dödlig, om vi ser hur mycket som påverkas. Långtgående andra effekter stress psykiska sjukdomar och skrämmande nog vårdpersonalen utarbetad, min vän är även drabbad inte förundrad alls efter oplanerad övertid, långa arbetspass stress och att inte glömma försiktighet smittorisk. Det borde alla galningar som ute på stan och festar, utarbetade slutar och vem ska vårda ER??
Och vem kom på uppfinningen öppna pubarna igen? Givetvis de dåliga inkomsterna och ansvaret då? Vakter borde finnas för oansvariga tänker enbart för stunden och sitt. Vrider de klockan tillbaka? Tja om de önskar livet ur sina nära och kära !

Visst anar vi ugglor i mossen då mönstret inte är detsamma? Det älskade Uggla har blundat alltför länge. Inte haft tid för allt elände som dyker upp nära hörnet och vuxen person måste kunna ta för sig själv om något hänt. Varför gnäller en del över stenen i skon, jag är hundra på den som går där med bjälken i ögat, det är den som ser grandet i grannens!

Att någon påverkas av Corona så det fullkomligt ballat ur? Inte direkt förvånad person tänker ofta sig själv och åker snålskjuts på andra. Har gjort, men idag knäpper tankfullt på läppen, mönstret ? Något allvarligt har hänt, för sanningen är alltför hemsk och en vill inte stå där naken. Det är då människa gömmer sig. Fångenskap kan vara i sitt egen helvete och den som fastnat i ett religiöst träsk undslipper aldrig. Det finns även människor som inte psykiskt klarar av då katastrofen kommer som påverkar en hel sekt. Det kan vara då sinnet brister och både golv och tak rasar.
Idag rutar katten in schemat i tårtbitar, för hinna smaka på varje bit.

Godmorgonkram älskade uggla<3






Övriga genrer (Kåseri) av morgonstjärna VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-10-13 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP