Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en trollslända

en trollslända
en blå
dansar patrullerande genom hösten framför huset
som i blixtar reflekteras himmelsljuset i vingarna
sländan är på jakt och kvarvarande flugor lever farligt
själv
mår jag bra när sländan landar i mitt hår för att vila




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-15 19:01



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det är olika på olika tegelbruk, jo ;)
2023-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP