Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita Hussåpan fortsätter



Ingen andra presidentvalsdebatt Trump vägrade
i stället två debatter
Trump och Baiden utfrågades samtidigt
olika förutsättningar gav inte mycket

Smitthärden dödar även handplockade
kan vara svårt stå emot då såpoperan själv
inte använder munskydd
rena farsoten för sina väljare
Skygglappar hindrar dem att se klart
den mannen utnyttjar varje frö
till sin egen fördel
skrämmande nog
det finns många som skriver
sina egna lagar




Övriga genrer (Essä/Recension) av morgonstjärna VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-10-16 09:15



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!
2023-04-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP