Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
heh... panikångest äger, eller hur?! :P



Ågren


Där fick du näring igen,
trogne bundsförvant.

Är det så att du faktiskt håller mej vid liv?
Och inte tar död på mej?

Du är hos mej hela tiden.
Varför kan vi då inte bli vänner?

Tillsammans kunde vi utföra stordåd.
Din kraft kunde du hämta i vår tvåsamhet.
Och låta mej - någon gång - få verka i ensamhet.




Övriga genrer av Cutup
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-16 01:16



Bookmark and Share


    Xena
WOW me like... Ågren.. fan den jäveln är ju här med... hur hinner han med?
2006-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Cutup