Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


827."I'M SPEAKING DON'T INTERRUPT!"

pil-barometern i världens demokrati
"I'M SPEAKING DON'T INTERRUPT!"

vem bryr sig om... #det#...
när ditt tal /BÖRJAR VARA!/är så rött
som förgiftat vatten...

och på läpparna särskild förveckling
är ett mycket knepigt och olycksbådande...

*IT IS BLATANTLY OBVIOUS!!!*
#_FALSK__DAM_DRAMA!#...

*YOU CAN TASTE THE FAKENESS IN THE AIR!*

snorkigt,nedlåtande,arrogant,
bedräglig i sinne och hjärta...

*MAKE IT SENSE!*
ner med finger,sannings förvrängning...
IN THE WORLDS POLITIC!

O,MY LORD!BLESSSSSSSSSM.
PR.DONALD TRUMP!AMEN!
***
444.2016/11/06




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-06 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP