Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är fint att lysa ... för varandra ...


SJÄLSNAKEN — Därför är jag exhibitionist

#SJÄLSNAKEN
Jag föredrar ofta det öppna exhibitionistiska flödet, njuter av känslan att kärleken är större ju fler som ser och njuter, som om vittnen förstärker budskapets energi med sin närvaro, detta åt alla håll
vi på scen
eller vi som publik


så mitt totala svar ligger i rymden
höljd som
naket skimrande.


TACK

Victoria DominiQue




Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-17 13:08



Bookmark and Share


  DominiQueen
åh vilken underbar glittrande kommentar så full av kärleksljus, vishet och busig lekfullhet

TACK från hjärtat

TACK för Din goa eld, Ditt ljus, Dina ord
Din vackra närvaro
Maria, Du skimrande ljusväsen

2020-12-17

  AiA Maria den fria

Älskar dig o din exhibitionistiska ådra!!!

Där en, två eller flera samlas i kärlekens ljus sker kärlekens mirakel
gång på gång på gång
skänker ringar på vattnet o fler vill mera<3<3<3

Tack för ditt förtrollande nakna skimmer som tänder eldar!!!

2020-12-17
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen