Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Uppdateringar på poeter.se 2021Vi har nu gjort lite uppdateringar på poeter.se.

Framsidan har fått ett nytt textfält under den gula linjen där information till medlemmar eller annan aktuell information kan dyka upp.

Vi har uppdaterat systemet för bildgenomgång och hoppas nu att arbetet med att lägga tillbaka godkända bilder kommer gå mycket fortare. (Även borttagandet av nya ej godkända bilder).

På läsa-texter-sidan har nu forum fått en egen rubrik och de mest aktiva diskussionerna syns nu här. Vi hoppas att detta gör att forum får mer utrymme på poeter.se och att diskussioner om sidan eller andra intressanta saker kan få mer utrymme.

SKAPASKRIVA - vår nya inspirationsfunktion, har nu också fått en egen läsa-texter-sida. För att hamna på denna kategoriserar du din text "Skapaskriva" innan du publicerar den samt lägger till en tagg för vilken övning eller skrivprojekt det gäller, tex: "metafor". Mer om skapaskriva finns under nyheter och fliken SKAPASKRIVA. Du når denna från framsidan via bildlänken längs ner till vänster. För er som redan deltagit i SKAPASKRIVA så kan ni ändra era texter till SKAPASKRIVA under kategori i redigeringsläge så hamnar ni på rätt sida.

Utöver detta har vi uppdaterat och åtgärdat flera buggar i systemet och ett par till kommer att åtgärdas de närmaste dagarna.

 

TILLÄGG: Gällande bildgranskningen. Nu kommer bildgranskningen förhoppningsvis gå snabbare än tidigare. När en bild godkänts kan det ibland generera ett mejl om att den blivit borttagen. Detta sker om medlemmen har laddat upp en dubblett av bilden efter den hamnat under granskning. Dessa meddelanden kan ni bortse från - ingen bild har tagits bort utan dubbletten har ersätts av originalet - som nu är godkänt.

TILLÄGG: Kategorin SKAPASKRIVA ska endast användas av dem som ingår i övningarna för SKAPASKRIVA. Det är inte en kategori för andra texter än de som väljer att göra övningar eller deltaga i SKAPASKRIVA. Ni som redan deltagit i dessa övningar får gärna kategorisera om era texter till SKAPASKRIVA även retroaktivt sas. Finner vi texter som INTE ingår kommer dessa kategoriseras om till fri form.
Blogg (Poeter.se) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 1221 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2021-02-15 12:05Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Jag har gått igenom alla mina texter och sett att väldigt många bilder fortfarande är endast synliga för mig, om bildgranskningen är klar borde då inte alla bilder ses? Jag menar det kan väl inte vara meningen att man själv skall kontakta redaktionen för varje enskild bil/text, då får ni ju flera tusen meddelanden från mig! För på mina texter är väldigt, väldigt många bilder fortfarande markerade som bildgranskning pågår. Därför frågar jag här för jag frågat er privat utan att ha fått svar. Och jag tror att fler medlemmar undrar samma sak, men antagligen hamnat i samma sits, dvs inte fått svar och inte fått bilden återpublicerar.
2022-02-15

  Nanna X VIP
Jag har ju gått igenom alla mina 1872 publicerade texter, tagit bort lånade bilder och ärligt skrivit vem som är fotografen, jag, skrivarvän eller familjemedlem. De flesta av mina bilder har kommit tillbaka men tycker det skulle vara skönt om alla gjorde det. Det sparar ju jobb för er också om ni litar på mig.
2021-03-20

  Staffan Nilsson

Jag har inte självskapat orden jag använder, språkliga bilder och figurer - bara rädsla för Storebror och förvirring hindrar red från att se att landskapet för skapande är helt annat än på 80-talet.
Jag laddar ner allt jag har publicerat och raderar allteftersom och drar ner på engagemanget här när mitt stödmedlemskap går ut i april.

2021-02-22

  Redaktion poeter.se VIP
Hej!

Vi har inte tagit bort någon bild av er som frågar. Ni tillhör de medlemmar som har egenskapade bilder. Däremot ligger fortfarande bilder under granskning och dessa i den takt de hinner granskas kommer att då bli synliga igen.
2021-02-16

  hägglund VIP
bra ändock att ni talar om vilka bilder ni tar bort
2021-02-16

  hägglund VIP
gillar inte att ni säger att ni tatt bort bilder som jag själv skapat. jag är konstnär. kanske får arbetsstipendium på 100 000 i år.
2021-02-16

  lodjuret/seglare VIP
Underbart att någonting i tillvaron fungerar, annars mycket som väl fallerar, men vården jobbar ännu övertid, för en vanlig människas framtid, hurra för insatser av de goda, om dem slipper en själv tänka 'groda'... Redaktionen får dela på såväl tänkta rosor som semlor...
2021-02-15

  Larz Gustafsson VIP
Har ni "tatt" bort några av mina bilder?
2021-02-15

  Lars Thorelli VIP
Tackar för ett idogt förbättringsarbete!
2021-02-15
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
Vinnarna i Poeter.se julrimstävling och En God Jul till alla fina poeter!
Vinnarna i Poeter.se Julkappstävling och En God Jul tll alla fina poeter!

SAGAPOESI - Nu blir vår saga verklighet!
SAGAPOESI - Nu blir vår saga verklighet!

Vi presenterar poeter och konstnärer i SAGA-POESI
Vi presenterar poeter och konstnärer i SAGA-POESI