Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är det fantastiskt ...

att bredden på att vilja - kunna och få skriva sina - i många fall - allra innersta tankar och funderingar i form av en dikt. Det som även känns så underbart är, att bredden i åldrarna är så stor - alla unga som äldre har behovet att få skriva - man kan gå både upp och ner på Masholws behovstrappa - det finns inga tidsrymder i diktens värld bara ett enda stort behov - kanske då behoven inte hörs någon annanstans.

Man kan aldrig uppfylla allas behov när det gäller att skriva, vare sig dikt eller annat - ej heller att ens bara vara - så att både få och ge kritik på någons innersta tankar, känslor och funderingar bör man även försöka läsa mellan raderna - då upplevelser i livet är så individuellt - speciellt också på denna sida - då bredden på ålder är så stor.

Jag njuter att läsa mina \"fränders\" alster - en del känner jag igen mig i - andra har andra tankar och upplevelser som kanske öppnar min ögon att se .... - tiden stannar aldrig - det gör förhoppningsvis inte skrivandet heller ......... -

tankar från Margaretha




Övriga genrer av Margaretha Bergendal
Läst 502 gånger
Publicerad 2004-10-25 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margaretha Bergendal
Margaretha Bergendal