Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Framtiden 'svischar förbi', hör bara hur det susar och rusar i den stilla vinden. Vilket rus ett andetag kan ge. I England har någon minst en gång hörts sjunga på 'What a different a day makes'. Rent äcklig positiv inställning där...


En sådan där avskyvärd sång nu igen





Tjing tjong styrstång
Tjing tjong styrstång
färdas ut med cykel
är ej som lås med nyckel
heller ej där som gyckel
bara en skön färd med cykel

Tjing tjong styrstång
Tjing tjong styrstång
världen är full med cyklar
ävenså med nycklar
positiv inställning syns som gyckel
ej bara där färd med cykel

Tjing tjong styrstång
Tjing tjong styrstång
i Japan cykling stort är
mer än i Jönköping, Uppsala och Lund
där cyklar jaget gärna en stund
cykling blir till ett som begär


(Valpfri kan vara just din melodi)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2021-03-04 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP