Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Ansvar

Varje vuxen medborgare bör ta sin beskärda del av ansvaret för samhället.

Kan vi ta ansvar genom att läsa och skriva poesi?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-13 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP