Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Skapa kontakt

Läsaren kan vilja bli berörd av dikten. Om vi blir berörda så har vi kontakt.

Finns det något patenterat sätt för poeten att skapa kontakt?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-23 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP