Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Röd tråd

Ett vanligt råd är att texten ska ha en röd tråd och hänga samman.

Är det lättare att skapa sammanhang med rim än utan?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-09 12:31



Bookmark and Share


  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Rim kan inspirera. Inspirera en själv. Hjälpa tankarna att skapa en röd tråd.
2022-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP