Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Dikt och prosa

Dikt och prosa räknas som två olika genrer.

Hur skiljer vi enklast dikt från prosa?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-11-12 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP