Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyck

Tyck något

Gilla inte skit

Reagera

Tyck

Kritisera

Tyck till

Engagera dig

Hur ska vi annars bli bättre?












Övriga genrer av Cikoria Blå VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-12 14:11



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Jag läser uppmaningen som om
det gäller kommenteringen av
texter. Det har blivit litet slött.
För min del även det egna skrivandet.


2021-06-12

    Sefarge VIP
Precis! En Demokrati
Klarar inte sig själv
Den måste vårdas
Av såväl unga som
Människor som bär
många rynkor i hyn!
;)
2021-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP