Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är en sådan där sång som helst skall sjungas utan musik, och skall den sjungas med musik, hitta på att gnola något som garanterat inte passar, bara hitta på för stunden påkommet.


Tråkmåns






Jag hade en gång en vän
han hette inte Sven
han hette inte Sven
men en gång han var en vän

(solo på triangel, mungiga, gitarr
spelat med din breda trut)

Jag hade en gång en vän
han hette inte Sven
han hette inte Sven
men en gång han var en vän

Jag hade en gång en vän
hon hette inte Greta
hon hette inte Greta
mer, det vill du inte veta

(solo på trumpen trut)

(Du kan ha med vilka namn du vill,
bara de inte rimmar med tråkmåns)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2021-06-15 10:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En tråkmåns kanske efterfrågar respons, men orkar någon sig vaken där hålla, samlas verkligen lyssnare i dess fålla...
2021-06-15

  ULJO
Många rim finns på tråkmåns. Fantasi
2021-06-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP