Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Ironisk Senryu

kör i 105

på vägen märkt 90

blir ändå omkörd


*

märkligt det där med regelverk
det är aldrig så noga i trafiken
igelkottar och andra smådjur även
andra större
bucklan på bilen svider mest
på raksträckan tätbebyggt område är det lika
testa får ni se att ni håller me´
här kommer jag i min senaste kupé

på samma sätt funkar anonymiteten
ingen bryr sig
fast tummen pekar ned
regnar det möjligen in i näsan ?
vi har faktiskt yttrandefrihet ännu
gränslöst trist
om alla följer kapten med i djupet.





Övriga genrer (Satir) av morgonstjärna VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2021-07-13 07:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!!!!!!!
2022-12-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP