Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

Det sveper en kall vind genom själen
Jag har tappat känslan som betyder något
Förstår inte mina egna tankar
Vissnar till ingenting
Och tänker
Var det här allt?




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-29 23:17



Bookmark and Share


  Magica VIP
"Jag har tappat känslan som betyder något" säger så mycket bara den raden. Väl formulerad dikt!
2021-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish