Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Till dig klokuggla kram<3

 

med handen stadig på kulten

fyller vinden dina segel

om än stormen sliter och drar

seglar fåglar över himlens spegel

fäst blicklen mot horisonten

om än stormvindar dig söker

se upp för strömmar bort vid skäret

ankra en skyddad vik, reva dina segel

om stormen fäller din mast

kan du aldrig mer borda bryggan i hast

när stormen bedarrat

hissa åter dina segel

styr ut över havets spegel

se solen lättar ankar

fyller dagen med ljusa tankar




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2021-09-08 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP