Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Sanna häxor och politiker startar ett Förbund och förbannelser över hela Europa, på presidenter och statschefer till den sjunde familj spets! Det är dags att bli förbannad!


Förbund och förbannelser över hela Europa

Watch | Facebook

 Förbund och förbannelser över hela Europa på presidenter och statschefer.Identifierar antisemitiska skillnader.

I Rumänien utrotas det rumänska folket och de judiska eller romska minoriteterna mer och mer, men den rumänska andelen från far till son är inte undantagen från politiker som har en nazistisk touch, djup infiltreades i de Svenska societenen, trotsallt spelar är odmjuk och fördomande...

Under åren har jag försökt kopiera kommentarer och sedan publicera dem i olika skrivkonkurrenser i form av "I", för att inte ge ett namn som sedan kommer att raderas av internetkommissionen som ursprungligen identifierade Fb.

Men idag hittade jag en artikel med två damer till yrket, en häxa och en annan upprorisk politiker som säger saker med sitt riktiga namn.

Låt oss tacka dem och gå med, utan att det påverkar dessa damer som åberopar förbannelsen över politiker och kungar och prinsessor och des barn.

Tidens klockan kvar i form av ett skrivarmband, av hjälten Raul Valenberg.

                                                     *** 
"Mihaela Minca är med Caliandra Loredana Buzea och
3 andra.
.
1 lag ·2 timar sedan.
?? "Det är dags för dig att bli förbannad - förbered dig på din avgång"
Kära vänner, idag träffade jag en mycket viktig och realistisk person som jag är, och därför respekterar jag henne mycket.
Det handlar om Diana Iovanovici Sosaca, där jag håller med om alla de åtgärder hon har gjort hittills mot katastroferna i vårt land.
Rättvisan är på hennes sida, men tyvärr kämpar hon mot väderkvarnarna.
Rumänska, är för närvarande offer för en kriminell handling som skapats av "mördaren"
regeringen som vill till varje pris att få pengar färgade med blod även om våra liv försätts i detta smutsiga spel utan vår vilja.
Gud lämnade tre mirakulösa krafter på jorden: läkaren, prästen och trollkarlen, men det fanns ett populärt talesätt; Fram till Gud dödas vi av de "heliga" ... Den politiska världen har blivit demonernas värld, dessa demoner försöker ta bort våra rättigheter och tvingar oss att välja det som är indoktrinerat.
En stor del av läkarna har blivit representanter för dessa demoner och jag dödar människor medvetet, utan nåd .. I vilken värld lever vi!?
Jag återvänder till den enda realistiska personen, fru Iovanovici, som kämpar mot systemet och dessa onda saker och uppmuntrar henne med sina handlingar att torka denna svarta trasa från allas ögon, för mina checkar har gett resultat!
År 2017, på begäran av några stora journalister i Storbritannien, gjorde vi förutsägelser över hela världen, vi såg detta helvete komma och vi gjorde detta offentligt på Vice.
Jag förutspådde att det skulle bli det tredje världskriget, ett biologiskt krig med blodsutgjutelse, skapat av de människor som kontrollerar världen, jag förutspådde dessa tragiska händelser som händer i Rumänien, och jag kunde inte stå förgäves.
Jag fortsatte min magiska aktivitet efter att mina döttrar och jag 2019, inför valet till Europaparlamentet, tog vår roll på allvar och öppnade ett arbete mot korruption, sagt och gjort!
Jag förbannade den rumänska regeringen, från och med den 16 maj 2019, att den som var korrumperad, stal och gjorde narr av det rumänska folket, att lämna parlamentet, sitta bakom galler, komma till sjukhusets sängar och de som var fel vid den tiden, dammet av dem valdes.
Denna ritual filmades också i sin helhet och publicerades av Vice - Storbritannien.
Vi är det starkaste häxlaget i världen, och den kraft vi har kommer att förändra världen!
Vi har samlat våra krafter och vi förbereder åter en magi av svart magi som kommer att ta bort de korrupta från medicinska systemet och den rumänska regeringen som förstörde landet.
Uppsägningar från det medicinska systemet och den politiska världen kommer att följa.
Det är dags att bli förbannad!
Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-13 12:13Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP