Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesiantologi 2021 - Demokrati 100 - Kommer snart till en boklåda nära dig!



 

 

Ett stort tack till alla som lämnat in bidrag till årets antologi!
Grattis till alla medverkande poeter!

Nu vill vi gärna ha hjälp att puffa för vår antologi! Kontakta gärna er lokala media och tjoa på sociala medier! Nedan finns länk till digitalt omslag som ni gärna får ladda ner och använda.

Vår antologi kommer att komma ut i handeln snart. Fram till dess finns den att förbeställa på Ordkonster.se. Vi som är medlemmar på poeter.se har som vanligt rabatt och får denna genom att ange rabattkoden poeter2021 i kassan. 

Nu hoppas vi vår fina bok får flyga ut i världen!

 

Er Redaktion

 

Digital Omslag

Länk till Ordkonster

Pressmeddelande

Boksida på Facebook

 

 




Blogg (Poeter goes paper) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 1192 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2021-12-14 20:50



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Tack. Först av allt vill jag önska er på Redaktionen en fortsatt god 2022 och många härliga rader med text. (tja, jag har inte kommit igång ännu).

Som jag förstår på ovanstående text på er sida, så betyder det att om jag går in på en bokaffär. Så får jag därmed rabatt på boken? Om det är så enkelt så ska jag ha boken.

I sig kan jag beställa det via nätet. Men det blir väl då att jag få betala för frakten?

Ett Gott 2022 till alla på poeter.se
2022-01-13

  Peter Olausson VIP
Tack för en värdefull bok och för allt ert arbete i redaktionen med den! Demokratiåret har fått på tok för lite uppmärksamhet och ni har bidragit till att upprätta balansen. Gott nytt poesiår!
2021-12-31

  Redaktion poeter.se VIP
Det går bra att beställa som vanligt på ordkonster.se. Har skickat PM till dig med betalningsuppgifter för utland. God Jul!
2021-12-21

  Monika A Mirsch VIP
Jag lever ju på östra sidan om Bottenviken, i Finland - hur skall jag gå tillväga för att införskaffa böckerna/texterna?
God Jul till redaktionen
ö
Monika A Mirsch
2021-12-21

  Marita Ohlquist VIP
Jag strulade när jag skulle beställa böckerna.
Tack redaktionen för snabb hjälp och vänligt bemötande.
Väntar på leveransen, alltid spännande och intressant att ta del av texter och bilder.
2021-12-20

  SatansSon VIP
boken är betald och efterskicka nu. hoppas få den i veckan dagarna före jul. ska bli kul läsa dikter och se bilder. tack för poeter.se. kul med att få vara med i bok.
2021-12-19

  E Nordin VIP
Tack
2021-12-17

    ej medlem längre
Stort tack till redaktionen!
2021-12-16

  AiA Maria den fria

Tack!
2021-12-15

  Taleptox VIP
Tack! Grymt jobbat redaktionen!

2021-12-15
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent