Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julhälsning

Till En julhälsning

Nu tar gubben en paus
Vi ses 10 januari?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-23 16:39



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kul! Önskar dig God Jul och ett Gott Nytt År!
2021-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP