Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storbritannien och dess allierade är osannolikt militärtstöd

Storbritannien och dess allierade är "osannolikt" att skicka trupper för att försvara Ukraina om Ryssland invaderar landet, sade den brittiske försvarsministern.

”Vi ska inte lura folk att vi gör det här. Ukrainare är medvetna om detta, säger Ben Wallace till tidningen Spectator, enligt BBC.

Ryssland har skickat tusentals trupper nära Ukrainas östra gränser, vilket har fått västmakterna att uppmana president Vladimir Putin att lindra situationen.

I en intervju med The Spectator sa Ben Wallace att Ukraina "inte är medlem i Nato, så det är mycket osannolikt att någon kommer att skicka trupper till Ukraina för att provocera Ryssland."

Moskva har förnekat planer på att attackera.

Brådskande samtal med USA Den I fredags krävde Ryssland strikta begränsningar för USA-ledda NATO:s militära alliansaktiviteter i östeuropeiska länder.

Alliansen inrättades ursprungligen för att skydda Europa från eventuella hot från det forna Sovjetunionen.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-19 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP