Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför så många förutsägelser från amerikaner eller vill indoktrinera för att göras det.


Amerikanska underrättelsetjänster spekulera.

Amerikanska underrättelsetjänster: Ryssland förbereder sig för en storskalig invasion av Ukraina. Den har 70% av vad som behövs

Senast uppdaterad: 2022-02-06 07:43

Vladimir Putin hävdar segern i Kazakstan efter sin framgång

 "Blockera ute terrorister, kriminella och utomstående rånare" ...

 

Den amerikanska underrättelsetjänsten uppskattar att Ryssland intensifierar förberedelserna för en storskalig invasion av Ukraina och har redan 70 % av den utrustning som behövs för en sådan operation, enligt amerikanska tjänstemän, skriver AFP.

 

Moskva har redan utplacerat 110 000 soldater vid Ukrainas gränser och kan ha tillräckligt med kapacitet för att inleda en offensiv om två veckor, enligt tjänstemän som under de senaste dagarna informerade medlemmar av den amerikanska kongressen och europeiska partner i USA.

 

De sa att USA:s underrättelsetjänst inte hade avgjort om Rysslands president Vladimir Putin hade beslutat att gå till offensiven, utan att han ville erbjuda alla möjliga alternativ, från den partiella invasionen av separatistenklaven i Donbas till invasionen.

 

 

När den ryska militären fortsätter att växa runt Ukraina förväntas Kremlledaren ha tillräckligt med styrkor i mitten av februari för en storskalig invasion av 150 000 människor, har amerikanska lagstiftare och europeiska allierade varnat.

 

Om den ryske presidenten väljer det mest radikala alternativet kan han omringa Kiev, Ukrainas huvudstad, och störta president Volodymyr Zelensky inom 48 timmar, enligt de ansvariga.

 

De varnade för att konflikten skulle ha en avsevärd mänsklig kostnad med risken att döda 25 000 till 50 000 civila, 5 000 till 25 000 ukrainska soldater och 3 000 till 10 000 ryska soldater. Det kan också orsaka en tillströmning av 1 till 5 miljoner flyktingar, främst till Polen.

 

En första kontingent amerikanska soldater anlände till Polen på lördagen, där USA:s president Joe Biden beslutade att skicka förstärkningar för att försvara Nato-länderna "mot alla aggressioner", i full diplomatisk balett som syftar till att övertyga Moskva att dra tillbaka sina trupper stationerade vid gränserna. önskan att göra det och säger att de bara vill säkra sin egen säkerhet, rapporterar AFP.

 

Jag hoppas vid gud, att det inte blir sista natten av fångenskap den 9 februari i Sverige och första krigsdagen i grannlandet att det intensifieras för mycket, det vill säga soldater som lämnat Afghanistan skickas till Europa ...

låter som överlagd handel;




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-06 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP