Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huang sa att upptäckten var en chock

Huang Jinghe från Fudan University i Shanghai.

Forskarna sa att de åtta antikroppar som de utvecklade kunde vara bara toppen av ett isberg.

"Det finns bara ett fåtal antikroppar som kan neutralisera Omicron på den här planeten.

Jag känner verkligen att jag har blivit träffad av "Guds hand".

Bispecifika antikroppar kan till och med neutralisera tidigare stammar, tillsammans med Delta och till och med en del coronavirus som bärs av fladdermöss.

Huang sa att deras metodik kan förvandla dessa rena antikroppar till en kraftfull arsenal för att hjälpa till att bekämpa pandemin.

Nya antikroppar skulle kunna produceras med en normal metod. Massproduktion kommer inte att vara ett problem, sa forskaren.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-07 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP