Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den ryske reservgeneralen Leonid Ivasov uppmanar president Vladimir Putin att ta itu med Rysslands verkliga problem eller avgå.


General Leonid Ivashov ber Putin att avgå om .......

 

General Leonid Ivashov uppmanar Putin att överge sin "kriminella politik att föra krig". och "avsäga sig den kriminella politiken att provocera fram krig" i Ukraina, i en offentlig vädjan till statschefen och det ryska folket, och motsätter sig omvandlingen av den Ukraina-relaterade konflikten till storskaliga militära konfrontationer mellan Moskva och grannlandet Deutsche Welle. i Ryssland.

 

Tidigare uttalade reservgeneralen i en uppmaning med titeln "På gränsen till krig",

 "Ryssland (USSR) var tvungen att utkämpa (endast) krig", "när det inte fanns något annat alternativ". För närvarande, enligt hans åsikt, är landet "på gränsen till att avsluta sin historia".

 Den "rysslandstäckande samlingen av officerare" är positionerad som en "oberoende plattform för regeringstjänstemän och det nuvarande ledarskapet i Ryska federationen", som sammanför aktiva och reservofficerare från militär, brottsbekämpande och militariserade institutioner. den har en konstgjord och småaktig karaktär för vissa styrkor", inklusive från Ryska federationen.

I det här fallet kommer Ryssland att möta "extremt stränga sanktioner" och bli "ett parialand på den internationella arenan", enligt en petition undertecknad av Leonid Ivasov, antagen av några analytiker nära vissa kretsar inom staten. Major i den ryska armén




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-08 05:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP