Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pentagon meddelade på måndagen

Pentagon meddelade på måndagen att Ryssland fortsätter att lägga till militära styrkor längs sin gräns mot Ukraina, citerade Reuters Agerpres.

 

"Till och med under helgen såg vi Putin ökade sin styrka längs gränsen till Ukraina och Vitryssland", säger Pentagons talesman John Kirby.

 

Kirby sa att ingen av de ryska styrkorna för närvarande verkar rikta sig direkt mot Natos östra flank.

 

Han tillade att det för tillfället inte finns några ytterligare amerikanska trupper som har fått en utbildningsorder för utplacering.

 

 

-Det rumänska folkets röst.

Du ser inte idioter att alla amerikaner som ammar  är uppviglande och provocerande!

Varför USA inte sitter på sin bänk och fortsätter att intrigera människor emellan .....

Jag tror att jag kan förvandla allt detta tyranni till något på egen hand...

USA hetsar till krig endast med intresse och utan avsikt?

USA kunde följa Svarta havet med allt i det!

    Vi borde ansluta oss till Ryssland och det är allt!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-08 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP