Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Explosiv teori!


Vad ligger bakom Iohannis utnämning till NATO.

 

 

Miljöparti Danut Pops ordförande hävdar att presidenten Klaus Iohannis skulle ha förhandlat fram en möjlig utnämning till Natos ledning med Rumäniens "varor".

 

Danut Pop presenterar sin egen teori om detta ämne. I detta avseende hänvisar han till köpet av begagnade stridsflygplan i USA, vilket skulle kosta cirka 2 miljarder dollar.

 

"Klaus Iohannis drar i trådarna för att bli utnämnd till Natos generalsekreterare. Han finns på kandidatlistan, och vi förklarar först nu varför Iohannis satte utländska intressen först, till nackdel för Rumänien. Kanske förhandlade han fram sin position i Nato med det här landets varor. Hans utnämning har ingenting att göra med hans förmågor, varken hans intellektuella eller hans chefsmässiga, eftersom båda saknas helt. Observera att han under 8 år i ämbetet inte har kunnat slutföra ens ett landsprojekt. Inte ens 1!!! I slutet av sin mandatperiod kommer den här mannen att fortsätta med cykling, skidåkning och golf, säger Ekologiska partiets ordförande.

 

Klaus Iohannis nominering kostar diplomatiskt sett den fantastiska prestationen att få en hatt i utbyte mot cirka 2 miljarder dollar slängd på några plan som Tyskland vägrade köpa av amerikanerna eftersom de är för dyra. Låt rumänerna ha råd, upplägget fungerar för sossar, jag skulle ha ansett det som Iohannis! ”, visade Danut Pop också

PER-chefens hypotes angående nomineringen.

I samma sammanhang presenterar han sin egen hypotes angående nomineringen av Klaus Iohannis till Natos ledning och hävdar att detta innebar mycket höga kostnader för Rumänien. Dessutom tillägger han och konstaterar att alla utnämningar av några rumänska dignitärer i internationella organ skulle representera en form av deras skydd inför rättsväsendet.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2022-02-09 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP