Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till den smärtsamma sociala explosionen.


Detta är vårens väg.

 "Om mina barn måste dö!

Varför dina ska leva?"

 

när du byter älskarinnor såsom sängkläder.

närhelst en tik närmar sig dig

du vill att någon ska skriva till dig skönlitteratur. 

 

dina egna familjemedlemmar att göra dina hemmaläxor.

medan hon den andra går över kanten av din säng.

 

 

sa en bonusmamma envist ikväll,

hon pratar ensam eller i sina hörlurar.

en nästan våldsam förbipasserande kvinna .

 

 

visst är det många människor som inte mår bra psykiskt

och  jag springer stige uppåt  på väg hem genom skuggiga parker

 

vad bitterhetens poeter går på pizzerian till  vänster om skogen på andra sidan?

 

pandemin skapade en ny era.

datorspel har förvandlat barn till autistiska barn.

 

barn som återvände till normal skola.

efter år av isolering och datorspel,

de har tappat förnuftet,

deras ord är svengelska

och deras sexuella läggning är avvikande.

 

 

min kusin berättade för mig igår

att han drar ut sina barn från skolan

och vilka möjligheter skulle vara att skicka dem till en privat västerländsk skola i England.

 

han sa att två kollegor höll i pojken och den tredje slog och filmade honom.

hans lever gör ont och han gråter,

 

och läraren vände ryggen till och bad klassen om tillåtelse att gå ut eftersom han inte mådde bra;

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2022-02-11 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP