Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myrra

 

https://www.facebook.com/100013897510298/videos/293839859478851

 

Galaterbrevet 3:28-29 28

 "Det finns varken jude eller nation, det finns varken slav eller fri, det finns varken man eller kvinna, för ni är alla ett i Kristus Jesus.” inspirerad av Alicja.

 

Jag gillar verkligen den här neutrala livsprincipen från "Galaterbrevet" men då är man död eller sover slö eller fångad i dåsiga agonis fogde pandemier.

 

Och teorin om vem som var detta "bibliska upprorrackare " som levde för 2022 år sedan, för att inte tala om att bland civiliserade människor måste vara furstar av gott uppförande, jag tror verkligen att han var långt ifrån vår himmelske Fader. Och det har plågat oss jordbor sedan dess. Som sagt religion är opium för folket.

 

Jag har inte läst Bibeln och jag tänker inte läsa den eftersom jag följer principen att endast om vi tror från djupet av vår rena själ för gemenskap och acceptans kommer vi att vara lyckliga i verbala och citerade skrifter ...

 

Nu läser jag tidningar från alla länder

men det finns ingen vilja att revidera, översätta, mest håller jour med viktiga vänner,

medan ryska pansartankar har trasslat fast i lera och 

Ukraina fördömer USA:s varningar om invasion av Ryssland och säger att det skapar "panik" Våra fienders bästa vän för tillfället är panik i vårt land. USA drar tillbaka 160 medlemmar av det ukrainska nationalgardet. USA drar tillbaka 160 medlemmar av nationalgardet från Ukraina. Vi förstår riskerna, vi vet att de finns."

 

Jag skulle kunna diskutera fram till kl.: 17.00, då det diplomatiska mötet mellan USA och Ryssland kommer att äga rum i realtid,

medan brittiska trupper redan just nu drar sig tillbaka från Ukraina i en glad takt, medan andra länder kräver att medborgarna kommer tillbaka till sina länder, som sagt hemma hos sig finns också ett jobb att få.

 

Jag är också glad över att veta att britterna respekterar visitkortet och sunt förnuft vid det representativa bordet och inte låter sig jämförs med andra politiker från andra länder.

Brittiska språk kan längden på sin näsa och vet hur han ska tala för sig själv och representera ett kungliga rike. Britten han var inte tvungen att bara uttrycka vad andra politiker i andra länder tillåter honom och låter honom röra sig där onödgat slå!!!

 

Jag är en anhängare av principen, att låta människor uttrycka sin åsikt och att sätta konkret förtroende för sin egen vilja

Bondens förnuft: VIDEO: Ukraine Busts Alleged Russian Bot Farm Using Thousands of SIM Cards (vice.com)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2022-02-12 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP