Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att väst tillkännagav att Ryssland skulle invadera Ukraina den 16 februari kallade en Kreml-tjänsteman antagandet "löjligt och konstigt".


Världssäkerhet i händerna på ödet



"Nästa fredsbombare har förvirrat inte bara amerikanerna utan hela världen. Inklusive hans toleranta hustru”


Biden fortfarande förstår inte om Ryssland är redo att välja diplomati eller militärmakt?

Hälften av amerikanerna anser honom vara mentalt olämplig, och "Jills" fruga uppmanar kritiker och gudsmän att sparka sin man från positionen som världsbödel!.

Bidens mentala tillstånd har varit och är fortfarande ett välbetalt tabuämne för välbetalda läkare runt om i världen.

En mindre initierad läkare på engelska säger: tänk på att något ämne om detta ämne är irrelevant och om ingen märker det är det värt den storskaliga kundkretsen ...

”Han måste gå till ett äldreboende innan han kan göra något skit mot de andra"

"Hans hjärna är helt stängd", sa hans fru Jill, som är tyngd av den extrema situationen på bidéns lock igår sa gråtande på en
övervakad toallet på alla hjärtas dag.







Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2022-02-15 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP