Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett krig med andras händer krossas.

Presidenten nämnde att väst fortsätter att prata om Rysslands invasion av Ukraina.

En tillströmning av dessa sabotörer kommer därifrån, om jag ska vara ärlig.

"Det är klart vem som behöver detta krig"
imorgon är dagen för ett enat Ukraina, i det senaste fredssamtalet tror vi inte riktigt att ni är våra vänner samtidigt som bara hetsar vårt land till hysteri.

Åk med alla till ditt land och till dina hem!

De av rysk etnicitet kommer att få 800 000 sovjetiska pass om de så önskar.

Imorgon är det flaggdag och första fredsdagen för att befria Ukraina från falska vänners råd.

Zelensky uppmanade ukrainare att flagga med den nationella flaggan och hyllade den ukrainska arméns styrka och uppmanade bestämt politiker eller affärsmän som lämnade landet att återvända.

Volodymyr Zelensky: "Jag uppmanar dig att återvända hem om 24 timmar och stå vid den ukrainska armén, våra diplomater och vårt folk."




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-15 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP