Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Carl Bild du är förbittrad men det kommer aldrig att starta ett krig på en onsdag i väst, som många vill Ukraina är befriad, du åker dit för att hämta ditt pass.


Och paraden bara fortsätter.






Dialog mellan döva genom diplomati, eftersom dagen den 16 februari 2022 kommer att gå till historien för att lösa krisen.

 

Om Ryssland hade velat ha ett litet krig, skulle det av misstag ha släppt en bomb där det borde ha varit, och skulle ha bett om ursäkt för en teknisk misskötsel.

 

Kommer "skapandet" av media att orsaka incidenter i västländer för en bättre lön?

 

Jag tror det, omlokaliseringen av verksamheten har skapat all potentiell utpressning mellan bagare, som hellre vill engageras än avvisas.

 

Så de strategiska åtkomstpunkterna till havet är i sikte!

 

Gamla Stans servitris i Stockholm ansluter till Bornholm, sydost om Skåne.

 

Detta är strategiskt viktigt när man kommer in i Östersjön. Så med 2 års restaurangskola händer det i armén av underofficers titel.

 

 

Det finns fortfarande många länder med vita områden, oförklarligt deklarerade på Världskarta efter 77 år avslutad avtal.

 

Kreml har uppmanat Nato att begränsa sin verksamhet i Östeuropa och att lova att inte acceptera de före detta sovjetrepublikerna, som Ukraina.

 

Moskva har också krävt ett förbud mot vapen vid den ryska gränsen, inklusive ett amerikanskt missilförsvarssystem.

 

Allt detta medan afrikaner införlivas i uppblåsbara båtar av plastdocka för att komma till Europa, och organiskt rädda kvinnor från den giftiga plasticiteten av hushållsbruk och utvidgningen av Luciferianska nöjen i äktenskapet.

 

Där det sägs att det afrikansk kvinna bär bördan av vita kvinnor på ryggen;

 




 





 






 




 




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-16 12:55



Bookmark and Share


  Koloristen
Bildt behöver ej göra sig besvär att komma tillbaka.
2022-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP