Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den stora björnen krävde vapenvila och dra tillbaka de tunga vapnen från kontaktlänken.


På vänskapens däck flyger fjärilar glatt.

 

Moskva har sagt i upprepade gånger  att de måste sluta skjuta mot regionen med vapen som verkar ha gott med vapen för att få även smeder att sälja dem som suvenirer, där han avslöjar men bitterhet att fyra lastar i Ukraina och två andra avlastar dem igen i Sverige på svarta marknad.

Eftersom detta skulle kunna provocera Kiev i militära äventyr och Rumänien i mitten.

Ryssland insisterar på att alla amerikanska styrkor och vapen dras tillbaka från Central- och Östeuropa och de baltiska staterna.

Ryssland förväntar sig konkreta förslag från USA och NATO om innehållet och formerna av juridiska avslag från alliansens expansion till öster, frågor om vapenkontroll kan inte hanteras separat från andra garantier, sades.

Carl Bild befinner sig just nu i Polen, som i dag kommer att tas bort från EU: s register över ekonomiskt bistånd.

Vad han gjorde där under sitt artighetsbesök i Ukraina i natt är självklart, han gör som han gjorde i Afrika för några år sedan....




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-17 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP