Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperata nöjescirkusskådespelare.

https://www.washingtonpost.com/world/2022/02/19/ukraine-russia-donbas/

 Civila påstås ha motiverats av Putins pengar Andra personer i separatistområdena sa på lördagen att situationen var lugn och att det inte fanns några tecken på en större evakuering.

Flera intervjupersoner sa att de som lämnade också motiverades av betalningen av de 10 000 rubel (114 euro) som regeringen erbjöd vid ankomsten till Ryssland.

Aktivist: Evakueringen av människor organiserades speciellt för att visa den ukrainska arméns  hur "grymma"de är.

 ”Det är lätt att ta ut barn från barnhem eller äldre till äldreboenden. Ingen frågar honom något, Friska människor, i huvudet, de kommer inte att lämna, sa han...

Länge leve verksamheten för familjen Biden i Ukraina och de amerikanska miljardärerna.

Biden har Ukrainas ekonomiska intressen och naturresurser.

Ryssland säger sig ha tagit emot 40 000 flyktingar från östra Ukraina;




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-20 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP