Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lenin är författare till Ukraina.

Rysslands president Vladimir Putin kommer att erkänna oberoendet för proryska separatistzoner i östra Ukraina, meddelade Kreml på måndagskvällen och sa – Lenin är det moderna Ukrainas författare och arkitekt. – Bolsjevikerna ville till varje pris stanna vid makten, de gjorde allt, inklusive freden i Brest och uppfyllandet av nationalisternas eventuella önskemål. – Tidigare händelser kan inte ändras, men vi behöver prata om dem. – Lenin och hans medarbetare skapade det moderna Ukraina genom att konfiskera ryska territorier. – Det moderna Ukraina skapades av det kommunistiska Ryssland. – För Ryssland är Ukraina inte bara ett grannland, utan en del av historien – våra kamrater och släktingar. – Situationen i Donbass har blivit kritisk, akut.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-21 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP