Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


932. LET’s BE CLEAR!

LET’s BE CLEAR!

oh,våt själ
du besvärade stänkte
främmande trösklar
med klagande tårar

att du har glömt att
bevattna med *VÄRDIGHET*
sina egna inhemska
lokala rötter

och för att torka
dit kosmopolitiska
förödande språng
***
JORDENS KÄRNA
TVEKADE INTE

ATT SKICKA
SINA BUDBÄRARE

ZODIAKEN I VÅGEN
DRAKENS SPIRA!AMEN!
***
OBS!!!

926.2022/02/05
527.2017/08/26 TIME IS COMING!

Brandflacka p




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-25 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP