Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kvinnas strategi i krig ...


Grät han lite vid denna vita vers.

Skådespelerskan AnnaLynne McCord hade en publik på 18 miljoner läsare i går och reciterade en dikt tillägnad president Vladimir Putin den 24 februari 2022 efter att Ryssland invaderade Ukraina, vilket åtminstone lämnade många sociala mediefans förvirrade.

 

"Kära president Vladimir Putin, jag är ledsen att jag inte är din mamma Om jag var din mamma skulle du bli älskad... Om jag var din mamma, skulle världen vara en välkomnande plats Skratt och glädje och inget som skadar oss Om jag var din mamma och världen var kall, skulle jag ha gett mitt liv för att värma dig Jag skulle ha gett mitt liv för att skydda dig från orättvisa, våld, terror, osäkerhet, Jag skulle ha dött för att ge dig liv. "Jag kan inte fatta att jag föddes för sent."




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-25 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP