Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möjlig omvälvning i fallet med gränsvakterna på Snake Island, som sades ha dödats


Kapitel om hopp och glädje.

"Tack till de ukrainska försvararna" lyder hälsningen på Ukrainas gator.

Ukrainsk gränsbevakningstjänst: Det är möjligt att ukrainarna på Snake Island är vid liv." Vi har information om att alla ukrainska försvarare på Snake Island kan vara vid liv.

Ryska medier har rapporterat att ukrainska soldater på ön har skickats till Sevastopol.Preliminära uppgifter om att gränsvakter kan vara döda kom innan försvararna tappade kontakten "Ormar."Enligt uppgifter som fanns tillgängliga vid tillfället förstördes infrastrukturen och ön togs över. Dessförinnan försökte fienden upprepade gånger förgäves att skrämma ukrainska försvarare med förfrågningar om kapitulation och fick bara ett korrekt svar - ingen kommer att kapitulera. För närvarande, efter att ha fått information om deras troliga plats, arbetar SBGS med Försvarsmakten för att identifiera våra soldater. Vi hoppas innerligt att pojkarna kommer att återvända hem så snart som möjligt, och informationen som mottogs vid tidpunkten för attacken om dödsfallet kommer inte att bekräftas.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-02-26 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP