Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda ord

Med klappar
och goda ord

kan även den
minsta bli

stor




Övriga genrer av johanni
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-01 23:20



Bookmark and Share


    eva m h
Ja det är näring för både liten och stor!
2006-12-11

  Madjori
Mycket fint skrivit, och så sant..
2006-10-07

  Daniel_78 VIP
fint och enkel text tycker jag
lite halvrimmat också
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl