Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism om livets musik

 

 

 

Den som har levt i sorgens tystnad

har lättare för att uppfatta

glädjens spröda toner




Övriga genrer (Aforism) av Marita Ohlquist VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2022-04-20 10:19



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra iakttagelse!
2022-04-24

  Blomma-Stjärna VIP
så fint så...
2022-04-21

  Respons VIP
Kort men kärnfullt!
2022-04-21

  Kajan VIP
Sparsmakad och fin text om lyhördhetens vaknande närvaro; mycket behöver inte vara mycket i omfång.
2022-04-21

  ULJO
Så sant
2022-04-21

  Kungskobran VIP
Fint om att ta vara på de små glädjeämnen som ändå finns
2022-04-20

  Niliboy
Ja, sär det å man längtar nog också!
2022-04-20

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Så bra.
2022-04-20

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt om hur livets olika skeden
ger perspektiv på varandra.
2022-04-20

  Cathrin M
Vacker och inkännande aforism. Tack för dessa ord på vägen!
2022-04-20

  Eva Helene VIP
Goda kloka ord.
2022-04-20

  limerick
Mästerliga rader om sorg och glädje.
Bokmärker.
2022-04-20

  Maria Sundelin VIP
Håller helt med dig
Kramar
2022-04-20

  Sparvögat VIP
Så vackert din penna tecknar livets sorg och glädje…
2022-04-20

  Öknens Ros VIP
När tystnad förbyts till ljuva toner lever själen igen.
2022-04-20

  Algotezza VIP
Livets kontraster gör tillvaron dynamisk.
2022-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP