Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24 steg

24 steg

Visst var det regn den dagen? Och tjugofyra steg
förbi bänken och rabatten, och rosen vid din vägg

Det finns nåt mera i det minnet och som ett eko i från dig
så kommer dina dofter, citron och timotej

Allt börja med en resa, du åkte långt långt bort
Ändå kom du mig så nära, mins att det gick så väldigt fort

Det var som om vi lekte, det var en lek med vackra ord
Men du jag  kände dina läppar, genom berg och hav och jord

Ref:
Vi älskade i timmar, Vi talade om allt
vi smaka på varandra, din smak var hav och salt
Livet borde alltid vara så här sa du och log
å dessa nyfikna fingrar som aldrig, aldrig någonsin fick nog

Visst var det regn den dagen, och vemod i din blick
Du sa att det var över, att det här var allt vi fick
Jag ville bara springa, jag var sårad, dum och feg.
Jag tog mig ut till bilen, sen körde jag min väg.

(Fuskhöjning:
Bb C | A7 F | Bm7-5 D7 | G C7)

Stick
Än bultar mitt hjärta trots ärr och trots sår
Det minns inte alltid, vad som hände i går.
Men det jag vill spara, det bästa som var vi
Alla dessa vackra minnen, har jag gömt däri.

Ref




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Roger VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-23 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP