Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappade hakan


Det är då intryck
bränns fast på hornhinnan
Hoppet inbillade sig
synen var en villfarelse
en orrtupp viftade besatt vingarna
kragen svällde och kragknappen
av luftburen transport
nästan sköt en oskyldig filosof
som bleknade och duckade
kulan visslade förbi




Övriga genrer (Drama/Dialog) av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-04-29 21:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Himmel vad rolig
2022-10-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP