Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens nyskrivna sång är till alla oss undersköterskor som går under pga det sk "Hälsoschemat".


Ingen är mer värd än andra

En del ser sig som bättre än andra.
Vissa tycks va av den meningen.
Tänk om alla såg upp till varandra
som i himmelen.

Ingen är mera värd är nån annan.
Lika viktiga är var och en.
Varför stånga sig blodig i pannan.
Det är sanningen.

Tryck mig inte ner!
Jag är lika viktig här som du.
Det är allt jag ber....
att få finnas kvar en stund ännu.

Der är allas rätt att bestämma
vad man orkar och få vila sen.
Ta till hot för att någon få skrämma
gör aldrig en vän!

Dra mig inte ner.
Jag är lika värdefull som du!
Även när jag ler,
känner jag att hjärtat går itu

Ingen är mer värd än andra...

Tryck mig inte ner!
Låt mig vara fri precis som du.
Jag orkar inte mer...
när allt som jag säger är tabu.

Dra mig inte ner.
Jag är inte mindre värd än du!
Det är allt jag ber...
att få finnas kvar en stund ännu.

Ingen är mer värd än andra!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Camilla Heinonen VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2022-05-09 12:39



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
Ett hjärtligt Stort Tack till alla undersköterskor. Tack för er insats. Ert arbete är av största betydelse. Ni förtjänar det bästa <3
2022-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP