Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valtal påverkar...

 

Att initiera en anklagelse om att SD är lakejer för Ryssland i höstens valfråga, låter väldigt svagt knä-svag säkerhetspolispolitik!

Även om man är artist för att visa och tillrättavisa Sveriges folk så har det lämnat en plats för "god morgon" och "god kväll". "Med folket i Ryssland i sådana tider, med tanke på att de kan råka berätta för oss ett imperium med en god natt, svart för alltid.

ja återigen är det fråga om hämmad demokrati att samarbeta i svensk svågerpolitiks retorik vem som är antagen till arbete och vem som är nyfödd bor i Ukraina och Sverige med rösträtt antar jag.. procent som kommer att finnas på olika adresser till motivera antalet röster. Jag tror att detta är felet. folkrörelse för att gynna det påtvingade överlagda valet.

 

obs,"Azovska havet är förlorat för alltid för Ukraina" Rädda människor och inte fältet, människor är viktigare. "Azovska havet är förlorat för alltid för Ukraina. Hamnar i regionerna Zaporizhzhia och Cherson kommer aldrig att bli ukrainska igen. Jag är säker på att, efter återföreningen av våra regioner med Ryssland, kommer Azovhavet, som tidigare, att bli ett fantastiskt inre uteslutande av Ryska federationen", säger Georgy Muradov.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-26 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP