Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politiker du reser inte till Ukraina du kommer att tas till Moskva.En rysk parlamentsledamot har utfärdat en chockerande varning! Försvarsministern, Vasile Dîncu, kan bli måltavla av en aldrig tidigare skådad aktion från Moskva.


Politiker resa ej till Ukraina du kommer att tas till Moskva

Vi kommer att kidnappa politiker som kommer till Ukraina.

En rysk parlamentsledamot föreslår att en Natoförsvarsminister skulle kunna föras bort och föras till Moskva.

Volodymyr Volodymyr Zelensky kan föras och föras till Moskva, rapporterar Reuters.

1993 sa en medlem Morozov av United Russia Party, majoritetspartiet, att leverans av västerländska vapen till Ukraina utgjorde ett direkt hot mot Ryssland och att detta kan få Moskva att ompröva sina militära mål.

"Du vet, det kan vara en fantastisk konspiration.

Jag har förberett det ... att inom en snar framtid, någon gång, en minister för "NATO-försvaret kommer att resa med tåg till Kiev för att prata med Zelensky", sa Morozov till Rossiya-1:s statliga tv-station "60 Minites" på måndagen.

”Det är helt enkelt. Men han kommer att vakna upp någonstans i Moskva, sa Morozov.

"Vill du att vi ska kidnappa dem?"

frågade Olga Skabeyeva, en stor Kreml-supporter, med ett leende.

"Ja.

Och sedan kommer vi att bestämma vem som gav ordern och i vilket syfte, vem som är ansvarig för vad", fortsatte den ryske tjänstemannen Morozov.

Han tillade att det finns nya regler i världen idag och uppmanade alla försvarsministrar att "samlas i Kiev för att föreställa sig hur det skulle vara att vakna upp i Moskva."

Många västerländska politiker besökte Kiev för att uttrycka sin solidaritet med Ukraina, inklusive USA:s försvarsminister Lloyd Austin, som reste till den ukrainska huvudstaden i april tillsammans med utrikesminister Antony Blinken.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2022-05-31 16:50



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.money.ro/care-este-povestea-din-spatele-imaginii-de-pe-carpeta-rapirea-din-serai/

2022-05-31

  Jeflea Norma, Diana. VIP
en ungrare från Hargita gör narr av problem och kometerar rolig.
"Dessa ryssar är antingen permanent berusade eller har blivit lurade!!! ...
"Kom inte till Zelenski längre, för vi kidnappar dig, typ" (mattan i växthuset),
och vi knullar dig i rumpan! ...
och om du fortfarande gör det, kommer vi att spränga dig med atombomben från öst till väst,

det är så du kommer gråtande till oss mamma men gruvarbetarna går förbi! ...
Och jultomten, gerillan skrattar åt dig ... i en tand! att du stal hans vodka!
2022-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP