Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ORDET - Aforism

Ordet - så fantastiskt - gör oss eviga.

ORDET Är fritt - Ditt som mitt!   



OBS!

Jag tackar på förhand för att Du läst och för Dina:
eventuella applåder, bokmärkningar
och svarar och tackar öppet här på feedback, kommentarer, konstruktiv kritik, 
under mina texter - när jag har kraft, tid, inspiration och skrivlust.

Jag förmår tyvärr ej svara på mail:
Varför står här;
FÖRFATTARSKAP VS TILLGÄNGLIGHET & EGNA GRÄNSER 
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2409037


 




Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-05 17:55



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack kära Marita & Alysse
Önskar er en fin sommar
/DominiQue
2022-06-13

  Alysse VIP
Så vackert och sant!

2022-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat.
2022-06-06
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen