Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


The milky way

Mitt sköte
Som gett livet ljus

Fuktar

Öppnar
Glädjen
I oss

Omsluter din hårdhet
Min dyrkan

Föder
Kosmos




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 164 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-06-12 16:56



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Monas Hieroglyphica

Nånstans kopplar jag detta vackra poetiska uttryck till John Dee och hans genialiska symbol, magiskt.
2022-06-15

    Sefarge VIP
Så sant framföderskan
Kvinnan. Lite mer
Komplicerad att tillverka
För moder Natur
Än att frambringa
Det manliga könet
Trots allt eller?




2022-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish