Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en evig orgasm


Vägen in i mig
Är ett universum
Sträcks i längder
Av orgasmer
Som ljuder
Känns som vågor
Sköljer in mot en ensam strand
Dit vill jag rymma med dig
Låta dig bestiga mina berg
För att ta ner den fulländade månen
Dricka stjärnorna
Ur livets kalk
Kyssa nya vägar
Som leder oss
Till sjunde himlen
Där
Vill jag för alltid
Stanna med dig




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 99 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-05 13:20



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Det var så erotiskt laddat att det väcker drömmar som vill föra mig till dig därborta!
Men som du skriver så kommer jag inte först! Men då får jag vara nöjd med dina ord i dikten. Och med din erotiska bilder!
Som bevisar att det behövs inte vara naken för att väcka livssafter utan mera förtäckt.
2022-07-07

  Gawain VIP
Med kavata sjumilakliv rakt in i evigheten, lycklig på riktigt. Vacker lycka!
2022-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish