Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi har alla olika sidor,kanske sidor vi gärna inte visar upp


han och hon eller vi

 

 

 

 

servera mig en pistol med silverkulor

liggande på ett silverfat

 

då ska jag skjuta dig och

 

döda den djävul som bor

i din kropp

 

servera mig handfängslen i silver

liggande på ett silverfat

 

då ska jag fängsla dig och

 

rida dig genom natten som

den mara jag är

 

 

servera mig en spegel av silver

liggande på ett silverfat

 

då ska jag visa dig att

 

våra innersta jag är inte skapta

som det vi egentligen visar

 

 

vi serverar våra liv

för omvärlden

 

liggande på ett silverfat

 

 




Övriga genrer av Liten Karin
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-08-06 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin